Glavni meni


Direkcija za civilno zrakoplovstvo BiH (BHDCA) upriličila je u četvrtak, 12.12.2013. godine, u prostorijama Regionalnog ureda u Sarajevu, prijem za bivše zaoslenike BHDCA koji sada rade u Agenciji za priužanje usluga u zračnoj plovidbi BiH (BHANSA), a u BHDCA su bili angažovani na realizaciji Projekta za upravljanje zračnim saobraćajem u BiH (BHATM).

Uručujući zahvalnice za doprinos razvoju BHDCA i učešće u realizaciji BHATM projekta, zamjenik generalnog direktora BHDCA Marinko Šimunović istakao je da su bivši državni službenici, zaposlenici i na drugi način angažirano osoblje u realizaciji BHATM projekta, bili učesnici jednog veoma značajnog projekta za BiH.

„Ponosan sam što sam sarađivao sa vama. Ušli smo u fazu priprema za početak pružanja usluga u zračnoj plovidbi BiH i zaključivanje projekta. To je dokaz da smo dobro radili“, rekao je Šimunović i naglasio da se nada da će se i u budućnosti nastaviti dobra saradnja na relaciji regulator u oblasti civilnog zrakoplovstva (BHDCA) i pružatelj usluga u zračnoj plovidbi BiH (BHANSA).

Zahvalnice za doprinos razvoju BHDCA i učešće u realizaciji BHATM projekta dobili su i bivši radnici BHDCA koji su, u međuvremenu, otišli u penziju.